Onderhoud

Onderhoud aan woning en aanpassingen om het woongenot te verhogen.

DE KRACHT VAN ONDERHOUD

Maak het met onderhoud
Een eigen huis vraagt altijd om onderhoud en als eigenaar draagt u daar zelf de verantwoording voor. Nagenoeg geen enkel product, dus ook een bouwproduct, kan het stellen zonder periodiek onderhoud teneinde de levensduur te optimaliseren. Uitstel van onderhoud genereert meerkosten. Het kan lekkages, houtrot, ruitbreuk en tocht veroorzaken en dat zijn nog maar de lichte symptomen. Door te investeren in uw woning behoudt deze zijn waarde en voorkomt u dat u voor grotere kosten komt te staan.

Ervaar de waarde van advies
Ons advies is om tijdig met het onderhoud van start te gaan, onze onderhoudswerkzaamheden zijn breed, van het aanbrengen van tocht strips tot en met het vervangen van een dakraam, het isoleren van bijvoorbeeld zolders, vloeren en en daken. Naast vakkundig onderhoud hebben wij een groot netwerk van specialisten, een samenwerking die in de loop der jaren hebben opgebouwd zodat wij altijd de juiste vakmensen kunnen aanbieden. U heeft daarentegen als opdrachtgever maar één aanspreekpunt.

Onderhoud en maak het waar
De RijkBouwbedrijf is van mening dat tijdig onderhoud een goede zaak is, zo nodig inspecteren wij wat moet worden onderhouden of vervangen. U kunt ons bellen voor zowel de inspectie, het laten adviseren als het uitvoeren van het onderhoudswerk.
Wij zijn ervaren in het onderhoud aan alle aspecten van uw pand of woning.
Als u een vraag heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op.