Het bedrijf

DE RIJK BOUWBEDRIJF BOUWT SAMEN AAN HET VERSCHIL

AL 25 JAAR IN BEDRIJF!

De Rijk Bouwbedrijf is 25 jaar geleden gestart en heeft zich waargemaakt als solide en betrouwbare bouwpartner. Vanuit Velserbroek en Velsen-Noord realiseren wij nagenoeg alle voorkomende werkzaamheden voor u.
Het verschil dat wij maken, bereiken wij door persoonlijke aandacht, kwaliteit en oog voor detail. Wij begrijpen dat u wilt vertrouwen op een partner met de juiste kennis, ervaring en contacten om uw project te doen slagen. Of het nu gaat om een project van verbouw, renovatie of onderhoud voor u als particulier of zakelijke klant, bij De Rijk Bouwbedrijf is het doel altijd een tevreden klant en een kwalitatief hoogstaand eindresultaat.

Met één aanspreekpunt zijn de lijnen kort, is er flexibiliteit, is het contact persoonlijk en zijn we goed bereikbaar voor vragen. Wij denken graag met u mee over bouwtechnische vraagstukken, over de indeling en/of inrichting, zodat het eindresultaat prima voldoet aan de wensen en eisen van alle gebruikers, nu en in de toekomst.

Tijdens het bouwtraject kunnen onze klanten bouwen op de ervaring en deskundigheid van allround vakmensen en onze partners. Wij informeren u over lopende ontwikkelingen en wij zijn oplossingsgericht actief als het gaat om tussentijds ontstane uitdagingen. Daarin maakt De Rijk Bouwbedrijf graag het verschil!

Wij hechten waarde aan tevreden en trotse klanten. Deze zijn ons visitekaartje! En die willen wij graag laten zien. Daarom kiezen wij ervoor om met u mee te blijven denken: vóór, tijdens en na het bouwtraject. Door samenwerking en flexibiliteit bereiken we een optimale prestatie op het gebied van kwaliteit, bouwtijd en kostenhandhaving.